İTÜ Eğitimde Mükemmeliyet Merkezi (İTÜ MEM) tarafından uygulanan ve Connect4Innovation çağrısı kapsamında British Council tarafından desteklenen bir öğrenme-öğretme modeli olan Öğrenme İstasyonları, öğrenci ve akademisyenleri bir araya getirerek aktif öğrenme ortamları oluşturan, çoklu öğrenme biçimlerini tanıyan bir öğrenme deneyimi tasarım modelidir.
İTÜ'nün dijital dönüşüm yol haritasında, farklı ortamlarda ve düzeylerde yenilikçi pedagojik yaklaşımların uygulanmasını kolaylaştırmak üzere İTÜ MEM tarafından geliştirilmiştir.
EELISA Avrupa Üniversitesi’nin 1 Kasım 2023’te başlayan ve 2023-2027 yıllarını içerecek 2. aşamasında EELISA ortakları tarafından aktif olarak uygulanacak öğrenme istasyonu modeli hakkında bilgilendirme ve uygulamalı eğitimimize davetlisiniz.
Eğitimimiz üç oturum olarak gerçekleştirilecektir. Eğitim programı aşağıda yer almaktadır.
Birinci oturum: Öğrenme İstasyonları - Bilgilendirme Toplantısı
Tarih ve Saat: 8 Kasım 2023 Çarşamba - 16.00
Format: Çevrimiçi - ZOOM
İlk oturuma kayıt için lütfen bağlantıdaki formu doldurunuz, oturumun bağlantısı kaydınızın ardından e-posta adresinize iletilecektir.
İkinci oturum: Öğrenme İstasyonları - Uygulamalı Eğitim-I*
Tarih ve Saat: 15 Kasım 2023 Çarşamba - 16.00
Format: Yüz yüze
Mekan: İTÜ Fen-Edebiyat Fakültesi - Fakülte Toplantı Salonu
*Uygulamalı eğitimin gerçekleşeceği ikinci aşama için kayıt gereklidir, kayıt bilgileri birinci oturum sonrasında katılımcılarla paylaşılacaktır.
Üçüncü oturum: Öğrenme İstasyonları - Uygulamalı Eğitim-II**
Tarih ve Saat: 22 Kasım 2023 Çarşamba - 16.00
Format: Çevrimiçi - ZOOM
**Uygulamalı Eğitim-I’e katılanlar için düzenlenen geri bildirim oturumudur.
Öğrenme istasyonları; amaç ve hedefler doğrultusunda kazanım merkezli bir yaklaşımla ortak öğrenme eğilimi olan kişilere kendilerinden beklenilen yeterlilikleri edindirmeyi hedefliyor. Öğrenme istasyonlarıyla ilgili daha fazla bilgiye bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Eğitimlerde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız, ilginiz için teşekkür ediyoruz.