İstanbul Teknik Üniversitesi Eğitimde Mükemmeliyet Merkezi (İTÜ MEM) - Project Management Institute (PMI) Türkiye ile birlikte düzenlenen, PMI Türkiye gönüllü proje yöneticileri tarafından verilen çevrimiçi eğitim serisi bahar dönemi 31 Mayıs 2023’te tamamlandı!

Proje yönetiminde güncel konu başlıklarını ele alan eğitimde; projelerde zaman, kapsam, kalite, maliyet, iletişim, risk, tedarik, paydaş ve çevik proje yönetimi konuları işlendi.

Eğitimler sonunda 324 öğrencimiz CAPM sınavı katılım belgesi almaya ve 185 lisans öğrencimiz diploma eklerine 1 AKTS değerinde ders planı dışı faaliyet (mikro kredi) eklenmesine hak kazandı.

Eğitime katılan öğrencilerimiz arasından çekiliş yoluyla belirlenen üç öğrencimize Proje Yönetimi Bilgi Birikim Kılavuzu (PMBOK) PMI Türkiye tarafından hediye edilmiştir.

8 oturumdan oluşan bahar dönemi eğitimlerinin kayıtları YouTube kanalımız üzerinden yayınlanmış olup eğitim kayıtlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca bahar dönemi kapsamında gerçekleştirilen Proje Yönetim Çalıştayına da YouTube kanalımızdan ulaşabilirsiniz. YouTube oynatma listemizden eğitim kayıtlarımıza ulaşabilirsiniz.

Etkinlik kapsamında belge almaya hak kazanan katılımcılarımızın belgeleri kendilerine iletilmiş olup mikro kredi almaya hak kazanan lisans öğrencilerimizin kredileri transkriptlerine işlenmiştir.

Etkinliğimizin geri bildirim raporuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İlginize teşekkür ediyor, gelecekte İTÜ MEM'in diğer öğrenme etkinliklerinde buluşabilmeyi diliyoruz.