İTÜ Eğitimde Mükemmeliyet Merkezi ile Strathclyde Üniversitesi birlikteliğinde hazırlanan ve geçtiğimiz aylarda British Council tarafından açılan “Connect4Innovation: Birleşik Krallık-Türkiye Yükseköğretim Kurumları İş Birliği” çağrısı kapsamında desteklenmeye hak kazanan aktif öğrenme odaklı proje paydaşımız Strathclyde Üniversitesi, Üniversitemize ziyaret gerçekleştirildi.

8-9 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen ziyarette öğrenme istasyonu tasarım kılavuzu üzerine yoğun bir tartışma platformu oluşturuldu. Eğitmenlerin Eğitimi Programı tasarlandı ve İnsan Kaynakları Analitiği Projesi BEE’NOME’un son yenilikleri tanıtıldı. Ziyaretin ikinci gününde, Uluslararası Denizcilik Kurumları Birliği (IAMU) tarafından fon alan İTÜ Denizcilik Fakültesi Öğrenme İstasyonu Projesini tanıttı. Akabinde dış paydaşımız olan Koruma Akademisine ziyaret gerçekleştirilerek Eğitmenlerin Eğitimi Programı yerinde deneyim edildi.

Ayrıca Strathclyde Üniversitesindeki paydaşlarımıza İTÜ Ayazağa kampüsü tanıtımı yapıldı ve Emirgan, Karaköy gibi İstanbul’un turistik noktalarına ziyaretler düzenlendi.