British Council Türkiye Ziyareti

Connect4Innovation: Birleşik Krallık-Türkiye Yükseköğretim Kurumları İş Birliği fonu kapsamında devam eden projemizin süreci hakkında İTÜ MEM’i ziyaret eden TheBritish Council Türkiye Direktörü Gill Caldicott, Eğitim Direktörü Ayşen Güven MBE ve Proje Müdürü Ali Murat Guclu, MA, PFQ ile yaptığımız toplantıda, ortağımız Strathclyde Üniversitesi ile birlikte projenin kalbini oluşturan Öğrenme İstasyonları modeli ve BEE’NOME Platformu hakkında değerlendirme yapma fırsatı bulduk. Öğrenme ve öğretme yaklaşımlarını değiştirmeyi hedefleyen yenilikçi modelimizi eğitimin farklı kademelerine nasıl yaygınlaştırabileceğimizi tartıştık.

Projenin 2. yılında, Strathclyde Üniversitesi öğretim üyelerine yönelik Öğrenme İstasyonları Eğiticinin Eğitimi Programını Glasgow’da uygulayacağız.